Családi nap

Szeretne egy emlékezetes családi napot szervezni a munkatársinak, és családjuknak? Szeretné közelebb hozni a cégét a családtagokhoz? Ha szeretné, hogy munkatársai és családtagjai (a legkisebbtől a legnagyobbig) felhőtlenül, kulturáltan, kötetlenül szórakozzanak, bízza ránk a helyszínt, a cateringet és a programok szervezését: számtalan remek ajánlatunkból Önnek csak választani kell. A többi a mi dolgunk.

Ismerje meg a teljes programot

Sport nap

Mindenkinek van egy sportja, amiben jól érzi magát, mindenki szeret sportolni. Főleg remek társaságban. Ha szeretne munkatársainak, vagy akár az egész családjuknak egy olyan napot szervezni ahol szórakozhatnak, sportolhatnak, versenyezhetnek, játszhatnak: nincs más dolga, mint felvenni velünk a kapcsolatot, és számtalan lehetőség közül kiválasztani azt, amelyik Önnek leginkább tetszik.

Ismerje meg a teljes programot

Céges születésnap

A legtöbb cégvezetőt büszkeséggel tölti el, hogy az általa vezetett cég újabb sikeres évet tudhat maga mögött. Ünnepelje meg együtt a munkatársaival, partnereivel, ünnepeljen azokkal akik sikerre vitték a vállalkozást. Az Infiniteam vállalja céges születésnapok teljes körű lebonyolítását a helyszíntől az étkezésen át a különböző engedélyekig: hogy az ünnep valóban ünneppé váljon…

Ismerje meg a teljes programot

Hotelanimáció

Hotelanimáció keretében az adott hotel területén egész nap szeretettel várjuk a kicsiket és nagyokat. Különböző tematikus foglalkozásokkal készülünk, mint például:

Ismerje meg a teljes programot

Konferencia szervezés

Egy konferencia megszervezése – bár egyszerűnek tűnik – számtalan nem várt akadályba ütközhet. Engedje meg, hogy levegyük a válláról a terhet! Megszervezzük az Ön által megadott paraméterek alapján a konferenciát: a helyszíntől a standépítésen át, a látványelemeken keresztül a kávészünetig mindenről gondoskodunk, az Ön igényeit maximálisan figyelembe véve. Önnek milyen konferenciát….

Ismerje meg a teljes programot

Konferencia aktivitás

A konferenciákon elengedhetetlenek a szünetek. Rossz esetben a résztvevők szétszélednek, jobb esetben tanácstalanul álldogálnak, és a szünet után nehéz őket visszacsábítani a terembe. Vesse be a csapatunkat, hogy ez ne történjen meg. Az Infiniteam különleges élménnyé varázsolja a rövid, vagy hosszabb szüneteket, és teszi aktívvá a részt vevőket. Vegye fel velünk a kapcsolatot, most!

Ismerje meg a teljes programot

Partnertalálkozó

A partnertalálkozó bizalomépítés. Köszönet azért, hogy együtt alkothattak valamit. Egy eszköz arra, hogy bemutassa új termékét, szolgáltatását. A partnertalálkozó nem más, mint baráti találkozó cégszinten. Bármi is legyen az Ön partnertalálkozójának apropója, bízza ránk a szervezést a cateringet, a helyszínt, a programokat: hogy az Ön partnertalálkozója ne egy legyen a sokból….

Ismerje meg a teljes programot

Karácsonyi party

A karácsonyi party különleges. Egyrészt a karácsony a szeretet ünnepe, másrészt ilyenkor már látni az egész éves teljesítményt. Mi segítünk Önnek abban, hogy a karácsonyi partyja meghitt, nyugodt, de egyben felejthetetlen élmény legyen. Különleges helyszíneinken, magas szolgáltatásainkkal, garantált a siker. Ha egy igazán jó karácsonyi partyt szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Ismerje meg a teljes programot

Céges Mikulás

Okozzon felhőtlen örömöt munkatársai gyermekének. Hozzon nekik ajándékot a Mikulás. Egy ilyen kis meglepetés, erősíti a dolgozói lojalitást, és nagy örömöt okoz a kicsiknek. Ha egy igazán jó Mikulás partyt szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot most!

Ismerje meg a teljes programot