Azoknak a csapatépítő tréningeknek, az ideje leáldozóban, amelyik egyetlen célja az, hogy a „kötelező programon” mindenki minél hamarabb túl legyen: hogy végre jöhessen az esti ivászat. Majd másnap a fejfájás, a mit tettem, kivel, miért, kit bántottam meg kérdések halmaza következzen. Pedig a csapatépítés nem erről szól.

Bizonyított tény, hogy a csapatmunka nagy szerepet játszik egy cég sikerességében. Azt pedig már neves szociológusok is sokszor, sok helyen elmondták: a csapatépítésnek, felhőtlennek, vidámnak, konstruktívnak kell lennie, hiszen éppen az a célja, hogy a munkatársai (és ön is) meglássák a csapattagban azokat a tulajdonságokat, értékeket, melyeket az iroda környezetben nincs alkalma megmutatni.

Az Infiniteam csapatépítő tréningjei éppen ilyenek. Valódi élményt nyújtunk, több mint harminc különböző indoor, outdoor, extrém outdoor csapatépítő tréningjeink segítségével. Ha igazán meg akarja ismerni a kollégáit, mindezt élményekkel teli környezetben, akkor nincs más dolga, mint számtalan csapatépítő tréningünk közül kiválasztani azt ami Önnek legjobban tetszik.