Extrém outdoor csapatépítő tréning

Függő vagy?

A sziklamászás veszélyes sport. Talán az egyetlen, ahol biztosan egymás segítségére szorulunk, mert a társunk, társaink biztosítása nélkül nem sikerülhet biztonsággal a célba érés! Akarat, motiváció, bátorság, koncentráció, biztosítás-biztonság, adrenalin! Trénereink szikla- és hegymászásban, barlangászatban jártas vezetők, akik segítségével mindenki, kondíciójától függetlenül képes lesz a lehetetlenre! Programunkban a hegymászás alapjaitól, a barlangászaton át, a külföldi hegyi kalandokig minden megtalálható!

Kérje ajánlatunkat és legyen függő!

 

Waterland

Rafting, canyoning, hydrospeed a hegyi folyókon! Vitorlázás, búvárkodás, tengeri kajak a tengeren! A legjobb csapatépítések egyike ha a csapata a vízi túrán kovácsolódik össze! Tapasztalt vezetőinkkel a waterland extrém outdor csapatépítések csak veszélyesnek látszanak. Legyen egy igazán vizes élménye.

Kérje ajánlatunkat és ismerje meg a vizek világát!

 

Havas jeges kalandok

Tapasztalja meg a hideget, hogy igazán értékelni tudja a szoba melegét. Ráadásul nem is biztos, hogy fázni fog! Mi gondoskodunk arról, hogy ne fázzon senki, aki velünk tart! Jégkorcsolyával bármely jégpályán, alpesi sível, snowboarddal és futólécekkel hazai és külföldi pályákon, olyan feladatokat adunk és oldunk meg, amelyek alatt mindenki jól érzi magát! Tudástól függően foglalkozunk az egyénekkel és a csapattal egyaránt. A végén akár formációs lesiklással a csapatépítésért és csapatérzésért! A siker és az élmény, a csapatmunka garantált!

Kérje ajánlatunkat, nehogy lecsússzon róla!

 

Gördülő kerekek

Sosem értette mi a jó a görkoriban? Nem vonzotta, mert veszélyesnek tartotta? Itt az idő, hogy kipróbálja mi az, ami olyan jó ebben! A közös programokban a kezdőtől a haladóig foglalkozunk az egyénnel és a csapattal egyaránt. A feladatok megoldása közben garantáltan csapattá kovácsolódnak az egyének.

Kérjen ajánlatot, nálunk minden gördülékenyen megy!

 

Mountain Bike túra

Mindenki, aki tud kerékpározni, végig tud jönni a túráinkon, bár valószínű, hogy az elején nem így gondolja! Próbálják ki velünk, hogy milyen a hegyen bringázni! Az útról, a bringáról, a biztonsági felszerelésekről és a vízről mi gondoskodunk! Garantáljuk, hogy társasággal érkeznek, de csapatként távoznak!

Kérjen ajánlatot, nálunk minden gördülékenyen megy!

 

A hét mesterlövész

Érdeklik a fegyverek? Elég gyors és pontos? Biztos Önmagában? Jó stratéga? Ha igen, akkor ki kell próbálnia a Hét mesterlövész című programunk bármelyik formáját! Az éleslövészet nem gyerekjáték. Éleslövészettel több pályán törénő céllövészettel, majd taktikai lövészettel, akár félanatómiai célokra, biztos siker! /A játék outdoor formájában lehetőség van lasertag játékra!/

Kérjen árajánlatunkat!

 

Roncsderby

Akár partnertalálkozóként, akár csapatépítésként kiváló program! Valódi autók, valódi pályán, benzingőz és hangzavar! Nem csak az idővel fut versenyt a versenyző és garantáltan mindenki nyer! Ez a program egy igazi adrenalin bomba! Ha készek a kihívásra élményekre akkor kérjék ajánlatunkat, a siker garantált!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

 

Időmérő futam go-karttól a formula autókig!

Száguldás, motorbőgés, adrenalin, verseny! Csak ennyit tudunk garantálni! A többi az Önök dolga! A pályák, az autók és a felszerelés biztosított! Önöknek a gyorsaságot és a koncentrációt kell biztosítani! Várjuk érdeklődését!

Kérje ajánlatunkat!

 

Trophy futam!

A trophy igazi kihívás gépnek és embernek! Extrém helyek, mindent bíró autók és sikerre éhes társaság! Fontos, hogy mindenkinek részt kell vennie a küldetésben, különben senki nem ér célba! A technika és a csapat a kulcsa a sikernek!

Kérje ajánlatunkat!

 

Felszállás

Csapatépítés a levegőben, vagy egy reptéren. Mielőtt a csapat hangulata mélyrepülésbe kezd mutassa meg nekik, milyen a felszállás! Közös munka, közös program, közös felemelkedés! Legyen részese ennek az érzésnek és tapasztalja meg a madarak szabadságát!
Üdv a fedélzeten!

Kérje ajánlatunkat, mielőtt elszáll a pillanat!

 

Earth Wind & Water

A program során a csapat részese lesz kalandoknak földön, vízen, levegőben! Erdei túra, repülés és evezés, egymás után. Egy vagy kétnapos csapatépítésünk során kalandokban és élményekben bőven lesz részük miközben a csapat összekovácsolódik. (A program április végétől október közepéig érhető el!)

Kérje ajánlatunkat!

Szólj hozzá!