Vesztegzár a hotelben

A Vesztegzár a hotelben játékunkat, Rejtő Jenő Vesztegzár a Grand Hotelben című könyve inspirálta. Egy roppant szerencsétlen pillanatban érkezünk a hotelbe: akkor, amikor egy rejtélyes ügy miatt a Hotel vesztegzár alá kerül. Na, de pontosan mi a rejtély? Mit kell tenni azért, hogy feloldják a vesztegzárat?

Ismerje meg a teljes programot

Bor-Ász

Ki lesz az, akiből valódi borász válhat, és megnyithatja saját pincészetét? A nap során a csapatok alkotta borászatok kialakíthatják saját arculatukat, megtervezhetik saját logójukat, és kipróbálhatják a borkészítést minden fázisában: a szüreteléstől a palackozásig.

Ismerje meg a teljes programot

LEGO híd

A dán játék neve egybeforrt a kreativitással, a kommunikációval, a tér, és színérzékeléssel, az esztétikummal. A játékban hidat kell építeni. De ki, hogyan fog hozzá? Melyik csapat ismeri fel hamarabb a legfontosabb tényt?

Ismerje meg a teljes programot

iSpy

Amióta a Szovjetunió felbomlott, és az USA-val a fegyverkezési harc más irányba fordult, a KGB, a CIA és az MI6 is más célpontok után kutat. A kémek munkája is jelentősen megváltozott, akárcsak felszerelésük és kiképzésük. A technika segítségével bárkiből lehet kém, és bárki lehet célpont! A mai napon mindenki álma teljesülhet! Kémekké válhatnak vendégeik! Bejuthatnak titkos fejlesztő termekbe,…

Ismerje meg a teljes programot

DominoDay

Játékunk aktivitást, ügyességet térlátást, összefogást és vidámságot igényel, továbbá a kommunikáció is fontos eleme ennek az indoor csapatépítésnek. Közös együttlét a kollegákkal, ahol mindenki próbára teheti ügyességét, türelmét, és nem baj, ha nem remeg a kéz! A játék célja, hogy a teljes társaság dominó építményeket készítsen, amelyeket összekötnek, lehetőleg úgy, hogy azok ne dőljenek le véletlenül, hanem majd csak akarattal!

Ismerje meg a teljes programot

Színház az egész világ

Minden művészcsapat feladata, hogyki kell találniuk és be kell mutatniuk egy színi jelenetet előre meghatározott cselekménnyel (pl. A váratlan telefonhívás címmel). Egy különbség azonban van. Minden csapatnak más-más korban kell előadnia a jelenetét. A csapatok maguk alakítják ki a darab/jelenet koncepcióját, a jelenethez passzoló díszletet és jelmezeket is nekik kell elkészíteni. Végül természetesen a történet frappáns bemutatása is rájuk vár.

Ismerje meg a teljes programot

A gengszterek éjszakája…. Al Capone lecsap.

Repüljön vissza az időben 100 évet, tudja meg hogy élt Al Capone, a 20-as évek Amerikájában, az alkoholtilalom idején, amikor „kénytelen volt” a törvény elől elbújva lokálokban élni, csinos lányok, között, nap mint nap ledér revüműsorokon részt venni, kaszinózni, kártyázni…

Ismerje meg a teljes programot

VerdaViadal

A csapatok rivális autógyárakat képviselnek, és álmaik autóját kell megtervezniük. A rendelkezésreálló alapanyagokból el is kell készíteniük a művet, végül a jelenlévő kritikusok előtt egy tréfás kommentárral kísért bemutatóban kell részletezniük az előállított jármű előnyeit és tulajdonságait.

Ismerje meg a teljes programot

Párizsi körkép

Párizs fénykorában járunk. Füstös kávézók, tele művészekkel, művészek (írók, festők, költők) lábnyomait követjük. Népszerű műveik, felismerhető tárgyaik segítségével ismerjük meg őket. A feladatok egymásra épülnek: és sok segítség teszi tökéletessé az élményt.

Ismerje meg a teljes programot

A Gall kaland

Krisztus előtt 50-ben járunk. Egy Isten háta mögötti gall falucskát félelmetes veszély fenyeget. Egy római hadvezér el akarja törölni a térképről Galliát, és éppen a falu elleni végső rohamra tör. Egyetlen esély van megvédeni a falut. Egy csodaital. De van egy kis bökkenő….

Ismerje meg a teljes programot

Bella Italia

Dolce Vita. Vajon biztosan ez vár Önre, ebben a csapatépítő játékban? Tudja meg, hogy mennyire tud olasszá válni. Tudja meg, hogy mennyire könnyű olasszá válni. Nézzen szembe a nehézségekkel….

Ismerje meg a teljes programot

A Mestermű

A játék egyik legfontosabb döntése a kezében van: azt akarja, hogy a munkatársak/barátai ellenfelekké váljanak, vagy jobbnak látja, ha csapatban dolgoznak a közös sikerért? És vajon ők, követik a tervét?

Ismerje meg a teljes programot

A nagy Hódítás

A középkori királyságok arra törekednek, hogy kiterjesszék királyságuk határait, megszerezzék a lehető legtöbb területet és meg is tartsák azokat. Nem csupán eszüket, de ügyességüket is latba kell vetniük, hogy végül ők legyenek a leggazdagabbak a vidéken.

Ismerje meg a teljes programot

Érzékek iskolája

A hallás. A látás. A szaglás. A tapintás. Az érzékei. Legtöbbünknek teljesen természetes. El sem tudjuk képzelni, milyen lehet akkor, ha valamelyik érzékszervünk (vagy egyszerre több) egyszerűen eltűnik. Ilyenkor kell egy jó csapat. Mások segítsége.

Ismerje meg a teljes programot

A mexikói megmutatja!

Senior Gonzales Tijuanaból érkezett népes családjával. Nagyon sok mindent hoztak bőröndjeikben, de azért nem tudtak minden családi kacatot becsomagolni, amit szerettek volna. Sombrero-ból is csak kisebb fért be! A szamarat meg fel sem engedték a repülőre! De sebaj, a lényeg, hogy őkmindannyian megérkeztek! Minden családtag valamiben mexikói bajnok vagy kiválóság. Most, hogy itt vendégeskednek, bemutatják tudásukat és a vendégeknek is megtanítanak egy-két dolgot hazájuk sokszínű kultúrájából!

Ismerje meg a teljes programot

Visszatánc a jövőbe

Mi történik, ha egy időgép rossz kezekbe kerül, és összezavarja a tér-időkontinuumot? Ahhoz, hogy a játékosok visszajuthassanak a jelenbe, össze kell gyűjteniük, és bemutatniuk a különböző korok táncait, hogy együttes erővel bírják újra működésre a gépezetet.

Ismerje meg a teljes programot

Villámjátékok

A játékosok egyszerű eszközökkel kivitelezhető feladatokat kapnak, azonban a megvalósítás nem egyszerű! 60 másodperc áll rendelkezésre ahhoz, hogy a feladatot minél pontosabban és minél több pontot szerezvehajtsák végre.

Ismerje meg a teljes programot

Kvíz

Ültetett eseményhez kiemelkedően jó programunk a Kvíz játékunk, amelynek összeállítása vegyesen tartalmaz retro, film, zenei, történelmi, földrajzi kérdéseket. Megbeszélés alapján személyre is szabhatjuk a kvíz kérdéseit! A cég életéből, szolgáltatásaiból vagy a termékeikről, korábbi humoros eseményekről is csempészhetünk kérdéseket akvízbe, folyamatosan fenntartva a jó hangulatot és az érdeklődést.

Ismerje meg a teljes programot

Bingó!

A Bingó a legkisebbektől a legidősebbekig mindenki számára élvezetes program. A játék során a játékosok is bekapcsolódhatnak a sorsolásba, értékes és vicces nyereményekkel gazdagodhatnak. A programunkat előszeretettel szabjuk személyre,ekkor a jokerszámok különleges jubileumokhoz tartoznak.A program vacsora végén desszerttől vagy akár vacsora előtt is jól illeszkedhet egy-egy rendezvényhez!

Ismerje meg a teljes programot

Keleti hangulatban

Képzeljen el egy merőben új csapatépítést. Egy olyat aminek fő irányvonala a meditáció, a keleti kultúra, az érzékek, ízek, imák. A fűszerillatú, csendes Kelet.

Ismerje meg a teljes programot