GPS kalandtúrák

Szakadjanak ki a megszokott környezetükből és induljanak útnak! Azt, hogy honnan, hová megyünk: bízza ránk, csak kövesse az utasításainkat és élvezzék a számtalan kalandot, útközben. Legyen az városi vagy erdei terep, ha velünk túráznak, többet játszanak, kalandoznak és látnak majd, mint gondolnák: mindezt egy fantasztikus csapatépítés közben.

Ismerje meg a teljes programot

A 7 mesterlövész

Érdeklik a fegyverek? Szívesen kipróbálna egyet? Lőne álló, vagy akár mozgó célpontra? Egyáltalán, mit tenne, ha fegyvert kapna a kezébe? El tudná viselni a felelősséget?

Ismerje meg a teljes programot

Élőkép: a műremek te magad vagy

Először volt a festészet. A festészet után a festészeti stílusok. Aztán feltalálták a fényképezőgépet, és egy csapásra minden megváltozott. Ám született egy új szórakozás: amikor Te magad vagy a műremek. Ismerje meg a teljes programot!

Ismerje meg a teljes programot

Ír legenda

Írországot mindig is körüllengte a misztikum és a varázslat. A régi, természet közeli emberek tudták, hogy földjükön titokzatos lények élnek évszázadok óta, és ők biztosítjáka természet harmóniáját.Sajnos a mai modern világban erről egyre többen elfeledkeztek. Az összes varázslatos lény ettől féktelen haragra gerjedt, és úgy döntöttek, többé nem segítenek az embereknek.

Ismerje meg a teljes programot

A betyárját

Évszázadokig betyárnak csak születni lehetett. Az lett igazi, elismert betyár akinek már az apja is betyár volt. Övé volt a jog, hogy betyárként tetszelegjen a nép előtt. A Betyárját játékunkban bárki betyárrá változhat.

Ismerje meg a teljes programot

Waterland

Volt már része kenutúrában a Tiszán? Ha igen, tudja micsoda kaland és milyen jó csapat volt! Ha nem, itt az ideje, hogy megtapasztalja az élményt. Vizes csapatépítéseinket kenuval, tengeri kajakkal, vitorlással vagy bármi más úszó eszközzel megoldjuk, Magyarország álló és folyóvizein! Válasszon már jól bevált ötleteinkből, vagy mondja el az Önét….

Ismerje meg a teljes programot

Kerékpáros csapatépítő játékok

Ki mondta azt, hogy a kerékpározás nem lehet csapatsport, vagy épp nem tartogathat izgalmakat? Ha szeretné megmutatni kollégáinak, hogy a kerékpárral milyen könnyen elérhetik céljaikat akkor kérje ajánlatunkat, amely kifejezetten kerékpáros csapatépítő játékokat tartalmaz! Az ügyességi feladatoktól a kerékpáros városismereti játékokig: önnek csak választania kel la sok lehetőség közül!

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!

A Gall kaland

Krisztus előtt 50-ben járunk. Egy Isten háta mögötti gall falucskát félelmetes veszély fenyeget. Egy római hadvezér el akarja törölni a térképről Galliát, és éppen a falu elleni végső rohamra tör. Egyetlen esély van megvédeni a falut. Egy csodaital. De van egy kis bökkenő….

Ismerje meg a teljes programot

Vadász

A vadászat nem csak a vadon élő állatok leöléséről szól, hanem számos etikai és a természethez kapcsolódó tudást is el kell sajátítani hozzá. A program a vadászathoz és az erdőgazdálkodáshoz köthető, ügyességi, játékos és szórakoztató elemekből tevődik össze. A játék során a résztvevők sokat tanulhatnakaz erdőkről és a vadakról, hogy végül valódi vadászválhasson belőlük.

Ismerje meg a teljes programot

Bor-Ász

Ki lesz az, akiből valódi borász válhat, és megnyithatja saját pincészetét? A nap során a csapatok alkotta borászatok kialakíthatják saját arculatukat, megtervezhetik saját logójukat, és kipróbálhatják a borkészítést minden fázisában: a szüreteléstől a palackozásig.

Ismerje meg a teljes programot

Sörfőző csapatépítés

A Bierbauer család mindennapjaiba pillanthatnak be csapatépítésünk segítségével. A Bierbauer családnak segítségre van szüksége. Elvesztették az Opa Bear receptjét. Segítsen a családnak és ismerje meg az OPA BIER receptét, és amennyiben szeretné, egy igazi sörfőzdésbe is ellátogathat a játék után csapatával!

Ismerje meg a teljes programot

ÉlménySzüret

A borosgazdák szőlőjéhez nem nyúlhatnak avatatlan kezek! Most azonban
egy szőlősgazda úgy döntött, hogy új szüreti segédeket képez ki magának. Nemcsak a szőlő szedését, hanem annak feldolgozását, valamint a korabeli vidéki élet hangulatát is meg kell ismernie egy igazi szüretelőnek! Vidám, a szőlőtermesztéssel, borkészítéssel kapcsolatos játékokon keresztül megismerkedhetünk a 22 magyar borvidék sajátosságaival és kincseivel.

Ismerje meg a teljes programot

Várbéli kalandtúra

Nevezetes várak bejárása játékos formában, ahol a csapatok információmorzsákat követve, és különböző akadályokat leküzdvehaladnak végig, és ismerik meg jobban a vár történetét.Eközben korabeli személyekkel is találkozhatnak, akik újabb feladatok elé állítják őket.

Ismerje meg a teljes programot

Városi kalandtúrák

Játékos városismereti csapatépítés és fotókvíz, amiközben korabeli és helyi személyekkel találkozhatnak a résztvevők. A csapatoknak különböző akadályokkal, rejtvényekkel és ügyességi feladatokkal kell szembenézniük, miközben alaposabban megismerik a város kultúráját, és a helyiek életvitelét.

Ismerje meg a teljes programot

Bella Italia

Dolce Vita. Vajon biztosan ez vár Önre, ebben a csapatépítő játékban? Tudja meg, hogy mennyire tud olasszá válni. Tudja meg, hogy mennyire könnyű olasszá válni. Nézzen szembe a nehézségekkel….

Ismerje meg a teljes programot

A fekete arany nyomában

A fekete arany: az olaj ami miatt válságok törtek ki. Országok gazdagodtak meg. Ami alapja a mai motorizált társadalomnak. Folyamatosan keresik, kutatják. Van akinek szerencséje lesz, van akinek nem. A Fekete arany, az egyik legkalandosabb outdoor csapatépítő játékunk.

Ismerje meg a teljes programot