Bemutatkozik az Infiniteam

Magyary Zsolt vagyok, az InfiniTeam Kft. vezetője. Okleveles rekreáció szervezőként 7 éve foglalkozom rendezvényszervezéssel, csapatépítésekkel, tréningekkel és turisztikai animációval. 2012-ben elérkezettnek láttam az időt arra, hogy saját céget alapítsak és kollégáimmal együtt garantáljam partnereimnek a legmagasabb színvonalat. A rendezvényszervezés területén a programok megtervezését, kivitelezését, menedzselését, a folyamatos kapcsolattartást és visszacsatolást ügyfeleink felé, valamint az üzleti megoldásokat egyaránt fontosnak érezzük. Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni, egy sikeres rendezvény vagy csapatépítés esetén. Folyamatosan megújuló programjainkkal partnereink sikeréért dolgozunk.

Miért minket válasszon?

Mert nálunk kiemelt szerepet kap a kreatív gondolkodás, amelyben segítségünkre vannak trénerek, művészek, marketing menedzserek, életmód-tanácsadók, turisztikai és wellness szakemberek. A velük közösen megalkotott programokat találhatják meg az oldalainkon. Amennyiben nem találna olyan programot, ami magával ragadná, bármit megvalósítunk az Ön elképzeléseinek megfelelően! Csak a képzelet szab határt!

Mert abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy cégünkhöz jelentős és magasan képzett tréneri bázis csatlakozik, amelynek eredményeképpen tréningjeink, coachingjaink, képzéseink a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek és minden igényt kielégítenek.

Mert egyedülálló módon, Partnerünk igénye szerint, rendezvénybiztosítást kötünk az általunk tartott-szervezett eseményre, az azon részt vevő személyekre.

Kérjük válasszon szolgáltatásaink közül

Egy sikeres cég sikeres munkatársakból áll össze egységgé. Mi az Infiniteam csapata tudjuk, hogy a jó pap is holtig tanul, ezért rengeteg hasznos tréningünk van, amivell segítjük cégét, képezzük munkatársait.

Bízza profi csapatra a rendezvényszervezést! Legyen céges, magán, vagy önkormányzati rendezvény, az Infiniteam csapata garantálja a tökéletes élményt, és hangulatot! Válasszon számtalan rendezvényünk közül.

Több, mint 30 féle csapatépítő tréningünk segít a munkatársakat baráti társasággá varázsolni. Válasszon az indoor, az outdoor, extrém outdoor, vagy éppen karitatív csapatépítő tréningeinkből, garantáltan izgalmas, hasznos.