Az InfiniTeam 2012 óta garantálja partnereinek a legmagasabb színvonalat a rendezvényszervezés területén. A programok megtervezését, kivitelezését, menedzselését, a folyamatos kapcsolattartást és visszacsatolást ügyfeleink felé, valamint az üzleti megoldásokat egyaránt fontosnak érezzük. Folyamatosan megújuló programjainkkal partnereink sikeréért dolgozunk. 

Nálunk kiemelt szerepet kap a kreatív gondolkodás, amelyben segítségünkre vannak színészek, trénerek, művészek, marketing menedzserek, életmód-tanácsadók, turisztikai és wellness szakemberek. A velük közösen megalkotott programokat találjátok meg az oldalainkon. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy cégünkhöz jelentős és magasan képzett tréneri bázis is csatlakozik, amelynek eredményeképpen tréningjeink, coachingjaink, képzéseink a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelnek és minden igényt kielégítenek.

Amennyiben nem találsz olyan programot, ami magával ragadna, bármit megvalósítunk az elképzeléseidnek megfelelően! Végtelen lehetőség – egyedi megoldások!

Magyary Zsolt

a főnök

Magyary Zsolt vagyok, az InfiniTeam Kft. vezetője. Okleveles rekreáció szervezőként több mint 15 éve foglalkozom rendezvényszervezéssel, csapatépítésekkel, tréningekkel és turisztikai animációval.

2012-ben elérkezettnek láttam az időt arra, hogy saját céget alapítsak és kollégáimmal együtt garantáljam partnereimnek a legmagasabb színvonalat.

A rendezvényszervezés területén a programok megtervezését, kivitelezését, menedzselését, a folyamatos kapcsolattartást és visszacsatolást ügyfeleink felé, valamint az üzleti megoldásokat egyaránt fontosnak érezzük. Ezt nem lehet eléggé hangsúlyozni, egy sikeres rendezvény vagy csapatépítés esetén.

Folyamatosan megújuló programjainkkal partnereink sikeréért dolgozunk!

Kovács Kriszta

a főnök jobbkeze

2016 óta dolgozom InfiniTeamnél. Eleinte „csak” háttérmunkával foglalkoztam: szervezéssel, lebonyolítással, ügyfélkapcsolatokkal, ajánlatokkal, programok személyre szabásával, kitalálásával. Korábban tévés felvételvezetőként, majd gyártásvezetőként dolgoztam, és mindig azt gondoltam, a színfalak mögötti munka való nekem igazán. Egészen addig, míg egyszer be nem kellett ugranom játékmesternek egy tematikus programon… ez alaposan törte a komfortzónámat, de onnantól megfertőződtem… ráéreztem a játék ízére, és ma már bármelyik programunkban vállalok akár szerepet is.

Milyen programokon szoktál részt venni?

Szinte mindegyiken 😊

Melyek a kedvenc programjaid?

A tematikus csapatépítések és partyk, illetve a városi kalandtúrák és a GPS-es kirándulások. A legjobban viszont az új programok megalkotását, sztorik kitalálását, új játékok fejlesztését szeretem! Szerencsére az ügyfelek újabb és újabb ötleteinek köszönhetően erre sok lehetőség van, illetve folyamatosan bővül a partner hoteljeink köre is, melyek mindegyikébe egyedi, oda kitalált programokat is viszünk.

Mik az erősségeid a rendezvényeken?

A programok előkészítésében a legelejétől részt veszek, így átlátom a teljes képet a helyszíntől a szereplőkig, eszközöktől a logisztikán át az ügyfelek különleges igényeiig, és teljesen kézben tudom tartani az eseményeket, irányítani a csapatot. Nagyon gyorsan reagálok váratlan meglepetésekre, és igyekszem kreatív megoldást találni az esetleges bonyodalmakra.

Miért szeretsz az InfiniTeamnél dolgozni?

Mert mi itt amellett, hogy keményen és profin dolgozunk, szívvel-lélekkel játszunk, és ez az őszinteség, vidámság, és pozitív hozzáállás kisugárzik minden programunkból. 😊 Ez minden csapattagunkra igaz, de különösen Zsoltra, aki megálmodta, létrehozta és működteti ezt a családias, emberközpontú, rendkívül kreatív, különleges céget. Legnagyobb örömünkre az InfiniTeam szellemisége magával ragadja ügyfeleinket is, ami a visszajelzéseikben is tükröződik. Nekem nagyon nagy élmény átélni, amikor felnőtt emberek számára kinyithatunk egy olyan világot, ahol tényleg őszintén, és önfeledten játsszanak, és még ha csak 2-3 órára is, de teljes mértékben kiszakadnak a hétköznapi valóságukból.

Brandhuber György

fotó, videó

2017-ben csatlakoztam az Infiniteam csapatához 

Milyen jellegű programokon szoktál részt venni? 

Szinte minden típusú rendezvényt szeretek.. 

Melyek a kedvenc programjaid? 

A tematikus csapatépítéseket szeretem a legjobban. Azon belül is a nyitó jeleneteket és azt, hogy mindig más karakter bőrébe bújhatok. 

Mik az erősségeid a rendezvényeken?

 Imádok improvizálni és váratlan problémákat megoldani. 

Miért szeretsz az InfiniTeamnél dolgozni?

 Mert egy elfogadó és támogató csapat része lehetek ahol 100%ig önmagam lehetek és kiélhetem a kreativitásomat. Szeretem látni, ahogy a közönség, a csapatépítésen résztvevő cég dolgozói, pillanatok alatt átszellemülnek és élvezik a játékot. Mindeközben szinte észrevétlenül kovácsolódnak egy nagyszerű csapattá.

Ispán Kinga

közösségi média szakértő

Több mint 6 éve infiniteam csapattag vagyok. Arra vágytam hogy a bennem túlcsorduló lelkesedéset, energiát, szeretetet,  a végtelen ötletek erejét odaadhassam ajándékba a világnak, és ezzel egyre több embert ösztönözzek rázzak és emeljek fel.

Arra vágytam hogy aki vagyok, ki tudjon virágozni és más, hasonló értékrendű emberrel, csapatban összedolgozva és összeadva közös értékeinket különlegességünket egyre több emberre legyünk egyre nagyobb pozitív, emelő hatással. 

Milyen programokon szoktál részt venni?

családi nap, sportrendezvény, hotel animáció, csapatépítő tréning. 

Melyek a kedvenc programjaid? 

-Bella Italia, mert szenvedélyes és romantikus.

-Vesztegzár a Grand Hotelben, mert titokzatos és rejtélyes.

-A Mexikói Megmutatja, mert vicces és színes részletekkel, kiegészítőkkel teli.

-A Gatsby Party, mert fényűző és exkluzív.

-A családi napok, gyermek programok, a gyerekek őszinte rajongása, önfeledtsége miatt.

Mik az erősségeid a rendezvényeken? 

A három legfontosabb:

1, a kreativitásom az ötleteim ereje, amik aprócska magból szárba szökkenve hatalmas hatású terméssé fejlődhetnek

2, az embereket lazító vidámságom és humorom

3, a lelkesedésem, energiám, szenvedélyem amivel mások szívében a szikrát is lángra tudom lobbantani

Szívós Adrienn

ügyfélkapcsolatok

2022 nyarán csatlakoztam és azonnal megfogott az a bizonyos Infiniteam-érzés. Már az első alkalommal azt éreztem, hogy jó helyen vagyok, és ide mindig szívesen jövök majd. Nemrég lett tudatos az is, hogy egy rég elfeledett vágyam teljesült, amikor a csapatépítések és animátorok világába csöppentem. 

Milyen jellegű programokon szoktál részt venni? 

Sokfélén, csapatépítő rendezvényeken, sport napokon, családi napon, Mikulás ünnepségen, kézműves, gyerek-és élmény programokon is. 

Melyek a kedvenc programjaid? 

Mindegyik program másért szerethető. Kedvelem a tematikus programok színes, szagos, izgalmas, sok esetben vidám, humoros nyitó és zárójeleneteit – a próbafolyamatot is! Nagyon szeretem a jelmezes szerepeket. Ezen kívül kedvelem a Villámjátékok önfeledt és mókás pillanatait, a kültéri kalandtúrákat, a kézműves foglalkozásokat, és amikor gyerekekkel foglalkozom. 

Mik az erősségeid a rendezvényeken? 

A stabilitásom mindenkor, mindenhol. A végtelen játékos kedvem, amivel másokat is játékra tudok ösztönözni. Gyerekekkel nagyon szeretek kapcsolódni, és nem utolsó sorban a belső nyugalmam, ami a legkülönfélébb helyzetekben van segítségemre. 

Miért szeretsz az Infiniteamnél dolgozni? 

Mert a játék fontos része az életemnek. Itt pedig ezt élhetem, ez a dolgom: játszani és közben élményt adni. És ez nagyon jó! Emögött pedig van egy családias, vidám, szeretettel teli, szív-lélek közösség, Zsolttal a közepén. Ahogy már mondtam, az Infiniteam érzés. A rendezvényeken garantált a jó hangulat számunkra is, és a változatos, olykor kalandos programok megvalósítása kreatív jelenlétet igényel. Így mindig van lehetőség fejlődni és tapasztalni. 

Kelemen Réka

játékmester

2018 óta dolgozom alkalmanként az InfiniTeammel.

Milyen programokon szoktál részt venni?

Miután megismertem az InfiniTeamet már nem igazán fontos, hogy milyen programra jelentkezek. Csak az időpont legyen jó és biztosan ott leszek. Minden programnak megvan a maga varázsa, amiért szeretem őket. Így voltam már kézműveskedésen, családi napon, majálison, mikulás programon, GPS kalandtúrán, tematikus csapatépítőn stb.

Melyek a kedvenc programjaid?

Mindegyik programot nagyon szeretem, de kettőt emelnék ki különösen: a GPS kalandtúrákat és a Vesztegzár programot. Ezekkel tuti senki nem nyúlhat mellé.

Mik az erősségeid a rendezvényeken?

Igyekszem mindig kipihenten érkezni, hogy az egész napos készülődés és program során mindig a legjobban helyt tudjak állni. Jól át szoktam látni a programokat, a szerepeket és ott segítek, ahol tudok, sőt arra is mindig emlékszem, mit hova rakott Zsolt. 🙂 Ja és a mosolyom 🙂

Miért szeretsz az InfiniTeamnél dolgozni?

Mert minden rendezvény más, bejárhatom az országot általa és rengeteg új emberrel ismerkedhetek meg. Mindig más szerepben, feladatkörben dolgozok, amit hihetetlenül élvezek, annak ellenére, hogy néha kihívás elé állít, kimozdít a komfortzónából. Ráadásul minden alkalommal szuper a csapat, akikkel külön élmény megismerkedni és együtt dolgozni.

Pásztor Edina

jászai mari díjas színművész

2020 óta dolgozom alkalmanként az InfiniTeammel.

Milyen jellegű programokon szoktál részt venni?

Általában csapatépítő programokon szoktam részt venni.

Melyek a kedvenc programjaid?

Kifejezetten kedvenc programom nincsen, bármire kértek fel, jól éreztem magam, találtam benne örömet.

Mik az erősségeid a rendezvényeken?

A programokban lévő erősségeim, talán, hogy a nyitó és zárójelenetekben hasznomra vannak a színészi tapasztalataim, a játékok lebonyolításánál hasznos a kíváncsiságom, a barátságosságom és a segítőkészségem.

Miért szeretsz az InfiniTeamnél dolgozni?

Azért szeretek itt dolgozni, mert családias a légkör, segítjük és támogatjuk egymás munkáját.

Bodor Géza

színművész

Szántusz Noémi

színművész

2021 óta dolgozom itt. Jöttem haza a zánkai Erzsébet Táborból, ahol gyerekeknek tartottam zenés és színjátszós foglalkozásokat, és a vonaton arra lettem figyelmes, hogy egy fiú arról mesél, hogy van egy szuper cég Budapesten, akik csapatépítőket tartanak, és animátorokat keresnek éppen. Odamentem a fiúhoz, és elkértem Zsolt elérhetőségét.

Milyen jellegű programokon szoktál részt venni?

Legtöbbször olyan csapatépítő rendezvényeken, ahol a színészi képességeim legalább olyan fontosak, mint az animátor szerepem. Ezen kívül gyerekeknek is vannak programjaink: sport, kézműves, ügyességi, illetve Mikulás műsorokban gyakran szoktam Manót alakítani.

Melyek a kedvenc programjaid?

A legkedvesebb számomra a Bella Italia, de odavagyok az adventi, karácsonyi időszakért is, amikor a cégek dolgozóinak gyerekei számára tartunk programokat, készülünk műsorral.

Mik az erősségeid a rendezvényeken?

Váratlan helyzeteket is higgadtan kezelek, nem lehet kizökkenteni a szerepemből, remekül tudok énekelni, ha kell.

Miért szeretsz az InfiniTeamnél dolgozni?

Mert azt érzem számít a véleményem, és ha valami nem működik egy-egy programban, azt meg lehet beszélni. Sok olyan helyen, városban fordulok meg Magyarországon, ahova magamtól sohase mennék, és iszonyat jó fej emberek vesznek körül az InfiniTeamben, illetve a rendezvényeken is legtöbbször.

Weiszmüller Mátyás

játékmester

Szerencsésnek mondhatom magam, hogy a kezdetek óta a csapat tagja vagyok.

Nagyon sok mindent tapasztaltam meg 2013 óta; csapatépítések, sport és családi napok, ünnepi rendezvények és a konferálás világa áll hozzám a legközelebb. Nagyon szeretem a tematikus programokat, mint a Vesztegzár, a Bella Italia vagy a zseniális Gengszter est, ugyanakkor 10 év tapasztalattal rendelkező Senior Mikulás vagyok! Legjobb szupererőm a kommunikáció, gyors problémamegoldás, az irányítás, valamint a jó hangulat megteremtése, még akár faviccek árán is!

 

Nagyon szeretem ezt a közeget, azt, hogy bejártam az ország számos pontját, megismertem több 100 embert, miközben nagyon jól szórakozom!

Szecsődi M. László

színművész

Kovács Mike

játékmester

Szántusz Noémi

színművész

Reif Jenifer

kreatív tanácsadó

Weiszmüller Mátyás

játékmester