Különleges céges party, mert Önök megérdemlik!

Egy céges rendezvényt megszervezni rengeteg idő, és energia. Stressz. Számtalan egyeztető telefon. És a végén mindig marad pár kisebb, nagyobb hiányosság, hiba. Pedig lehet ezt teljesen másképp is. Képzelje el, hogy a céges rendezvényén minden rendben. Képzelje el, hogy Önnek mindössze 1 telefonjába kerül, hogy jó ár-érték arányú, olyan céges rendezvényt szervezzen, ami mindenkinek tetszeni fog. Izgalmasat, érdekeset, olyat, amiben a kollégái még nem vettek részt. Az Infiniteam tematikus rendezvényei pontosan ilyenek. Garantált a szórakozás, a jókedv, és végre egy céges party, ahol nem az ivásé a főszerep….
Olvassa el tematikus rendezvényinket, válassza ki azt amelyik a legjobban tetszik Önnek, és vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Rouge et noire: Párizs, a fény városa

Századforduló. Párizs, Európa és a fény fővárosa. Művészek, festők, szobrászok, lokálok, pezsgő nappali, és éjszakai élet. A Rouge et Noire rendezvényünkön Önt egy hamisítatlan párizsi lokálba kalauzoljuk el, ahol minden megtörténhet. Hiszen már a lokálba is francia táncosnők kísérik…

Tudjon meg többet, most!

A gengszterek éjszakája…. Al Capone lecsap.

Repüljön vissza az időben 100 évet, tudja meg hogy élt Al Capone, a 20-as évek Amerikájában, az alkoholtilalom idején, amikor „kénytelen volt” a törvény elől elbújva lokálokban élni, csinos lányok, között, nap mint nap ledér revüműsorokon részt venni, kaszinózni, kártyázni…

Tudjon meg többet, most!

Varázslatos éjszaka az ókori Rómában!

Idézzük fel az ókori Rómát, tele izgalmakkal, szórakozással. Ezen az éjszakán összemosódik a kultúra, a vallás a szerethető Istenekkel, a Carpe Diem életérzés és a fantasztikus ízek. Szórakozzon úgy, mint a rómaiak: tógában, érezze a római hangulatot, és ízeket.

Tudjon meg többet, most!

Candy night

Váljon egy napra „jampeccé”. Utazzunk vissza közösen a 60-as évek magyar szociobarokk kultúrájába, ahol az elvtársak tűrtek, támogattak, és tiltottak. Váljon lázadó jampeccé, flipperezzen, nyerjen nyereményeket, élje át a történelmet!

Tudjon meg többet, most!

Country Night: a vidéki western

A country night programunk a romantikus idilli vidék éjszakája. Képzeljen el egy igazi, western stílusú éjjelt: raklapokkal, szalmabálákkal, ahol a taliga központi szerephez jut, miközben ki kellene találnia, pontosan miért is van ott az ostor?

Tudjon meg többet, most!

Éjszaka az Olymposzon

Egy nagyszerű tematikus estét kínálunk az ókori Görögországból, tele izgalmakkal, szórakozással. Ezen az éjszakán összemosódik a görög kultúra és vallás. Találkozhatnak szerethető Istenekkel és a fantasztikus ízekkel. Ki nem vágyna egy mágikus éjre, ahol 2000 évvel ezelőtt élt emberek szórakozásába kóstolhatunk bele? Görögországban kezdetét veszi az olimpia és ennek megnyitóján lehet jelen!

Tudjon meg többet, most!