Vezetőképzés

Született vezetők nem léteznek, ahogy olyan ember sincsen, akiből ne lehetne vezetőt képezni. A vezetőképzés tréningünkön a szakmailag alkalmas jelöltből igazi vezetőt képzünk úgy, hogy azokra a technikákra tanítjuk meg Őt, melyek elengedhetetlenek a sikeréhez. Ismerje meg a teljes programot!

Ismerje meg a teljes programot

Asszertív kommunikáció/konfliktuskezelés

Az asszertív kommunikáció a leghatékonyabb kommunikációtechnikai stílus. Megtanítja azt, hogyan lehet úgy kommunikálni, hogy mindkét fél győztesnek érezze magát a beszélgetés után, ezáltal mindkét fél elégedett, és kooperatív.

Ismerje meg a teljes programot

Sales tréning

A jó sales-es munkatárs kincs, hiszen hitelesen, meggyőzően kommunikálva kétséget sem hagy a felől, hogy az értékesítendő termékre, vagy szolgáltatásra a partnernek szüksége van. Ám ahogy a piac, a környezet változik, az értékesítési technikák is. Ezért van szükség a folyamatos képzésre.

Ismerje meg a teljes programot

Time management

Önnek is van olyan munkavállalója aki mindig kicsúszik a határidőből. Vagy az utolsó utáni pillanatra hagyja a munkát, holott a képességei nagyszerűek. Akkor a Time management tréning a megoldás.

Ismerje meg a teljes programot

Kommunikáció/konfliktuskezelés

Különböző habitusú emberek, különböző viselkedési minták, más-más attitűdök, hiszen mindenki másképp szocializálódott. Gyakran elkerülhetetlennek tűnő konfliktusokat okoznak, melyek mérgezhetik a munkahelyi, tárgyalási légkört. A kommunikáció és konfliktuskezelő tréningjeink segítségével enyhíthető a feszültség.

Ismerje meg a teljes programot

Stressz kezelés

Korunk népbetegsége a stressz. Számtalanszor halljuk, hogy a munka, az élet, stresszes. A stressz az oka a rossz légkörnek, a hibáknak, a rosszabb teljesítményeknek. Stresszkezelő tréningünkön nem csak a helyes kezelését, hanem az okát is feltárjuk.

Ismerje meg a teljes programot

Szervezetfejlesztési tanácsadás

A szervezetfejlesztési tanácsadás komplex feladat, amelynek akár csak egyes részeit is igénybe veheti, de a legtökéletesebb hatásfok elérése érdekében a teljes programot javasoljuk.

Ismerje meg a teljes programot

On the job coaching

A gyors reakció fontos, legyen az megerősítés, vagy hibajavítás, hiszen az egyén szakmai és emberi fejlődését azonnal vissza kell csatolni akár pozitívan, akár negatívan: ez meggyorsítja a tanulási folyamatot, hiszen kétszer nem lépünk ugyanabba a folyóba.

Ismerje meg a teljes programot