Online Mikulásprogramok 2020-ban

Az InfiniTeam Kft. a 2020 évben, válaszul a pandémia okozta helyzetre, megalkotta az online Mikulásprogramját! A COVID19 nem akadályozhatja meg, hogy ez a szép hagyomány folytatódjon és a munkavállalók gyermekei a korábban megszokott figyelmességet megkapják.

Amennyiben Önök is így gondolják mi segítünk a teljes lebonyolításban!

Ajánlatkéréshez kattintson a képre!

Vírusirtók kiképzésen

Vegyétek fel a harcot a vírussal! Végezzétek el a kiképzést, állítsátok meg a vírus terjedését és mentsétek meg a világot! 

Online csapatépítésünk keretében a monitor előtt lesz lehetőségük átélni egy olyan programot, amelynek keretében a kommunikáció, az együttműködés és csapatmunka, a koncentráció kerül előtérbe és csak közösen sikerülhet a projekt! Új csapatépítésünket a legkorszerűbb technológiákat használva alkottuk meg! Kapcsolódjanak ki közösen!

Ajánlatkéréshez kattintson a képre!

Kvíz online

Kvíz programunkat már sokan ismerik, de ebben a formában még nem sokan találkoztak vele! Vidám játékunk nem csak a közösségre van jó hatással, de az elmét is megmozgatja!

Ajánlatkéréshez kattintson a képre!

Forró NyomOn

Egy rejtélyes bűntény… több gyanúsított…  több nyomozó, sok kérdés. Sikerül megoldani az esetet adott idő alatt? Új online programunk keretében egy olyan nyomozócsoport tagjaivá válnak résztvevőink, a szimulál, akiknek a 

Ajánlatkéréshez kattintson a képre!

Hangfelismerés

A hallásunk segítségével csukott szemmel ismerjük meg családtagjainkat, barátainkat, munkatársainkat. Játékunk közben vidám logikai feladványokban lehet része a csapatnak. A feladatok vidámak és egyre bonyolultabbak! Itt nem csak a hallgatás garantált! 

Ajánlatkérésért kattintson a képre!